• Dit evenement is voorbij.

Hommage Pia Beck

september 18 @ 16:00 - 18:00

€35

Op zondagmiddag 18 september 2022: aanvang 16.00 uur, op de geboortedag van Pia Beck, wordt in de Lourdeskerk Scheveningen aan de Berkenbosch Blokstraat 9a op Scheveningen, een Hommage georganiseerd voor wijlen Miss Pia Beck!

O.a. toppianiste en zangeres Anke Prevoo en haar muzikanten; Harm van Sleen op contrabas en Ben Schröder op drums zullen deze middag optreden. Enkele jaren geleden bracht zij al A tribute show to Pia Beck in de Lourdeskerk. Jazz uit de fifties herleeft, boogiewoogie, het bekende repertoire van pianiste en jazz-zangeres Pia Beck.

Na de pauze zullen de muzikanten waar Pia Beck ooit mee samen speelde het podium betreden. John Engels (drums), hij speelde onder meer met Stan Getz, Clifford Brown, Ben Webster en Chet Baker. Hij kreeg een Bird-Award op het North Sea Jazz Festival, de Boy Edgar-prijs en kreeg zes Edisons voor zijn platen. Henk Haverhoek (bas) en Rob Agerbeek(vleugel). En als gastoptreden de jazz-zangeres, actrice en muzikant Gerrie van der Klei. Met haar levenspartner Boy Edgar trad ze over de hele wereld op, onder meer in Carnegie Hall in New York. Ook zal de Amerikaanse jazz-zangeres Marjorie Barnes(zangeres, entertainer en actrice) optreden. Marjorie trad op met grootheden als Frank Sinatra, Lena Horn en Sammy Davis Jr.

Bestel hier uw tickets!

Datum: