Grote zaal

Grotezaal Lourdes kerk

De voormalige kerkzaal heeft een oppervlakte van 570 m² en is onze belangrijkste ruimte. Deze is voorzien van een podium, verwarming en prachtige houten parketvloer. Rondom schijnt het licht binnen via de glas-in-lood ramen. Dit geeft uw evenement een speciale sfeer en uitstraling.

De grote zaal is geschikt voor praktisch alle activiteiten die u kunt bedenken. Zo hosten wij onder andere presentaties, symposia, sociale evenementen, culturele activiteiten, bedrijfs- trainingen, workshops en bijeenkomsten. Door de waanzinnige akoestiek is de zaal ook perfect voor muziek- en filmstukken en theater voorstellingen! Tevens beschikken we over aangrenzende ruimten (aan het podium), welke dienen als bijvoorbeeld artiestenlounge, kantoor en omkleed- of regieruimte. 

Sinds kort zijn wij ook voorzien van een complete licht & geluid installatie, alsmede een tribune met stoelen. Deze kan voor het gewenste evenement worden neer gezet en ingedeeld naar wens, wat alle multifunctionaliteit biedt! De zaal wordt standaard leeg verhuurd.

Er zijn daarnaast nog ondersteunende ruimten beschikbaar. Informeer voor meer informatie.

FacebookLinkedInInstagram