Parkeren Lourdeskerk Scheveningen

In de straten rondom de Lourdeskerk Scheveningen kunt u niet gratis parkeren en geldt een maximale parkeerduur van 120 minuten. Vlakbij de Lourdeskerk vindt u drie parkeergarages. Deze zijn zeven dagen per week, 24 uur per dag geopend:

Parkeergarage Nieuwe Parklaan, Nieuwe Parklaan 248,  2587 BZ, Den Haag. Direct naast de Lourdeskerk.

Parkeergarage Kurhaus, Gevers Deynootplein 189, 2586 CS, Den Haag. Op 5 minuten loopafstand van de Lourdeskerk.

Parkeergarage Parking Strand, Zwolsestraat  426, 2587, VK Den Haag. Op 10 minuten loopafstand van de Lourdeskerk.

Tip: parkeer in de nabij gelegen parkeergarage Interparking Boulevard. Reserveer vooraf online je parkeerplaats al vanaf € 7,50 voor de hele avond met Dinner Parking.

Bezoek je de Lourdeskerk overdag? Kies dan voor Day Trip Parking en parkeer de gehele dag al vanaf € 10,-.

Parkeren voor mindervaliden

Aan de voorzijde van de Lourdeskerk zijn parkeerplaatsen voor mindervaliden aanwezig. Hier kunt u parkeren volgens de parkeerregels van de gemeente Den Haag.

Sommige parkeergarages liggen wat verder weg van de Lourdeskerk. Dit kan onwenselijk zijn als een persoon slecht ter been is. Het is mogelijk om personen voor de ingang van de Lourdeskerk af te zetten. Iemand anders uit het gezelschap kan vervolgens de auto parkeren.

Heeft u vragen of specifieke wensen vanwege beperkte mobiliteit? Laat het ons weten via 06-31750127 of info@lourdeskerk-scheveningen.nl