Parkeren Lourdeskerk Scheveningen

De Lourdeskerk is bereikbaar met de auto en in de directe omgeving van de Lourdeskerk vind u een aantal parkeergarages. Gratis parkeren in de straten van Scheveningen is niet mogelijk. In verband met een wisselende drukte in en rondom Scheveningen raden wij u aan uw reis kort van te voren te plannen. Via deze link vind je handige tips en actuele informatie over bereikbaarheid, routes en parkeren.

In de straten rondom de Lourdeskerk kunt u niet gratis parkeren en geldt een maximale parkeerduur van 120 minuten. Vlakbij de Lourdeskerk vindt u drie parkeergarages. Deze zijn zeven dagen per week, 24 uur per dag geopend:

Parkeergarage Nieuwe Parklaan, Nieuwe Parklaan 248,  2587 BZ, Den Haag.
Direct naast de Lourdeskerk.

Parkeergarage Kurhaus, Gevers Deynootplein 189, 2586 CS, Den Haag.
Op 5 minuten loopafstand van de Lourdeskerk.

Parkeergarage Parking Strand, Zwolsestraat  426, 2587, VK Den Haag.
Op 10 minuten loopafstand van de Lourdeskerk.

Parkeren voor mindervaliden

Direct aan de voorzijde van de Lourdeskerk zijn vier parkeerplaatsen voor mindervaliden. Hier kunt u parkeren volgens de parkeerregels van de gemeente Den Haag.

Sommige parkeergarages liggen wat verder weg van de Lourdeskerk. Dit kan onwenselijk zijn als een persoon slecht ter been is. Het is mogelijk om personen voor de ingang van de Lourdeskerk af te zetten. Iemand anders uit het gezelschap kan vervolgens de auto parkeren.